Jag välkomnar dig!

Nu är boken Trösta mig humlemor klar. Gå vägen upp bland hasselsnåren. Ett hav av vitsippor breder ut sig. Nötväckans parningsrop bland träden. Klättra upp till ateljé som hänger på urberget. Trösta mig humlemor är boken om allt imperfekt och ofullständigt i livet. Om det vackraste hos människan och det allra grövsta barbariska våld mot kvinnan. I allt detta måste jag utropa Trösta mig humlemor, för jag behöver tröst och skönhet för att leva. Slåtterblomman lyser mot mig med sin porslinsrena stjärna. Hon befruktar sig själv och viskar till mig att leta efter anden i gräset.

Tekniker: Analogt fotografi, digitala utskrifter, Måleri.

Öppettider
19 april kl. 11.00 – 18.00
20 april kl. 11.00 – 15.00
21 april kl. 11.00 – 18.00
22 april kl. 11.00 – 15.00

Vägbeskrivning
Liten grusväg bakom Gerlesborgsskolans konsthall. Skyltat Skärkäll. Tag höger vid många brevlådor. Hus som klättrar på berget.
Adress: Skärkäll Östra 23, 457 48 Hamburgsund
Ni kan även hitta vägbeskrivning via Kvirrs 2019 katalog / karta.
www.kvirr.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s